Samantha Steenwijk - Hou toch van Mij

De nieuwste single van Samantha Steenwijk is vandaag precies 2 maanden oud, maar de kleine sneeuwbal lijkt een hele grote sneeuwpop te gaan worden.

Met complimenten als ‘De doorbraaksingle voor Samantha’ en ‘Deze verassende single is een grote sensatie’ startte de bijbehorende promotour. Vele radio en TV stations stonden op het programma, verspreid over het hele land. In een razend tempo bestormde de gloednieuwe single elke hitlijst en nóg!
Samantha werd onder andere Oranje Kroon op TV Oranje, Hollandse nieuwe op Radio Nl & Paradeplaat op Sterren.nl “Ik ben zeer vereerd en voel me als een kind zo blij, bij elk optreden wordt de plaat diverse malen aangevraagd, wat wil je nog meer?” aldus Samantha.

Tevens was er aan de campagne een unieke win actie verbonden; Samantha ging op zoek naar de gezelligste kroeg van Nederland. Tal van vrolijke, gekke, unieke, maar vooral gezellige filmpjes werden toegezonden, iedereen bedankt hiervoor.  Het oog is gevallen op café ‘De Vlinder’ in Helmond, dit cafe mag de titel ‘Gezelligste kroeg van Nederland’ dragen.  Met de actie wint ‘De Vlinder’ een optreden van Samantha Steenwijk. Zij zal hier Zaterdag 17 mei om 00.30uur het café op zijn kop gaan zetten.