Samantha is er net niet in geslaagd de finale van Bloed, Zweet en Tranen te winnen.

Wat een mooie avond! Wat een niveau! Wat een spektakel!

Er schieten woorden te kort om de grote finale van Bloed, Zweet en Tranen te beschrijven. In het eerste gedeelte van de show hield het helaas al op voor Daantje, waarna het tweede deel begon. Met de verkoop van de nieuwe single ‘Zonder Jou’ wist Samantha het eerste deel van de punten naar zich toe te trekken met 61 procent. Met haar optredens in de finale bestaande uit ‘Sla je arm om me heen’, een duet met Jason ‘Ik wil altijd bij jou zijn’ en ‘Waarom’ met Glennis Grace en Jason scoorde Samantha ook het hoogst bij haar teamcaptains, waardoor de voorsprong 121 – 79 werd. De beslissende punten kwamen van de mensen thuis, er werd als een gek gestemd op Jason, waardoor hij nipt langs Samantha kwam en de wedstrijd won. Wat een spannend moment!

Samantha kijkt terug op Bloed, Zweet en Tranen; Dit is het mooiste avontuur van mijn leven! Ik ben iedereen zo dankbaar voor alle steun en hulp, dat is met geen pen te beschrijven. Je kan het nou eenmaal niet alleen. Ik gun het Jason van harte, maar natuurlijk had ik graag zelf willen winnen. Ik voel me geen verliezer, van de 4500 kandidaten ben ik op de derde plaats geëindigd, dan mag je zeker nooit klagen, het is top!

Er wordt op dit moment hard nagedacht over de toekomst, er worden gesprekken gevoerd met verschillende partijen, dus Samantha gaat zéker door! Over twee weken hopen wij met meer nieuws hierover te komen.