Samantha kan haar dansschoenen uit de kast trekken, want ze is namelijk vanaf 7 september dit jaar te zien in het televisieprogramma Dancing with the Stars. “Ik voel mij enorm vereerd dat ik kandidaat mag zijn in het nieuwe seizoen. Ik keek het programma vroeger al en heb nooit een aflevering gemist. Het is een grote uitdaging maar ik ga hem graag aan, plus het is goed voor de lijn en dat is een fijne bijkomstigheid”, aldus Samantha.

Begin januari werd al bekendgemaakt dat het populaire dansprogramma, dat tussen 2005 en 2009 te zien was bij RTL 4, na tien jaar weer te zien zou zijn op televisie. De presentatie ligt deze keer in handen van Chantal Janzen en Tijl Beckand.

In Dancing with the Stars worden BN’ers gekoppeld aan een professionele danser of danseres. Samen trainen ze wekenlang om diverse dansstijlen (zoals latin, ballroom en de wals) onder de knie te krijgen. De trainingen zijn inmiddels in volle gang.

De andere kandidaten die meedoen zijn: Heleen van Royen, Bibian Mentel, Barrie Stevens, Berget Lewis, Tooske Ragas, Gijs Staverman, Anouk Hoogendijk, Keizer, Rutger Vink en Jamie Trenité.

Dancing with the Stars is vanaf 7 september elke zaterdag live te zien om 20:00 uur bij RTL 4.