Carrière switch voor Samantha?

Vorig jaar is Samantha gevraagd om mee te doen in een nieuwe leuke Nederlandse speelfilm genaamd ‘Familieweekend’, na wat wikken en wegen is er toch maar gekozen voor de sprong in het diepe. Een hele nieuwe wereld en een hele nieuwe uitdaging is ook wel eens leuk!
Samantha mocht de rol van ‘Kimberly’ vertolken die het aangetrouwde nichtje van Bonnie (Jennifer Hoffman) is.

“Het was een eenmalige actie, want zingen is toch wel meer mijn ding, maar presenteren staat nog wel hoog op mijn verlanglijstje” aldus Samantha.

Familieweekend in vanaf deze week in alle bioscopen te zien!

Familieweekend draait om de rijke weduwnaar Pieter Severijn (Derek) die zijn kinderen uitnodigt voor een familieweekend met de aankondiging dat hij belangrijk nieuws heeft. Roderick (Dirk), Fleur (Jelka) en Benjamin (Tim) hebben al snel de conclusie getrokken dat hun vader eindelijk het familiefortuin gaat verdelen. Vol verwachting vertrekken ze naar het landgoed, maar eenmaal aangekomen wacht hen een vervelende verrassing. In plaats van nieuws over de verdeling van de erfenis worden de kinderen geconfronteerd met Bonnie (Jennifer), de mooie, ordinaire en bovenal dertig jaar jongere geliefde van Pieter. Het grote nieuws… Pieter en Bonnie gaan trouwen. Wanneer de ergste schok voorbij is, zetten de kinderen alles op alles om het huwelijk te voorkomen. Maar hoe hoger de strijd oplaait, hoe meer de vraag zich opdringt wat er belangrijker is in het leven: geld of toch familie …?
Read more at Filmtotaal