Samantha Steenwijk - Lieveling, wat Hou ik van Jou

Samantha Steenwijk lanceert vrijdag 31 Oktober haar nieuwe single ‘Lieveling, wat hou ik van jou’.

De spontane Haagse blondine pakt uit met een heerlijke quickstep achtige dansplaat. De blazer partijen van de Jayhorns geven het nummer kleur en een happy feel. Samantha schreef de single samen met haar team (V. Claase & H. Van Vondelen) en is razend enthousiast over haar nieuwe single; “Dit is precies zo’n liedje waar ik altijd al naar op zoek was; up-tempo, vrolijk, volks en goed voor mijn optredens”

Samantha Steenwijk lanceert vrijdag 31 Oktober haar nieuwe single ‘Lieveling, wat hou ik van jou’.

De spontane Haagse blondine pakt uit met een heerlijke quickstep achtige dansplaat. De blazer partijen van de Jayhorns geven het nummer kleur en een happy feel. Samantha schreef de single samen met haar team (V. Claase & H. Van Vondelen) en is razend enthousiast over haar nieuwe single; “Dit is precies zo’n liedje waar ik altijd al naar op zoek was; up-tempo, vrolijk, volks en goed voor mijn optredens”

Videoclip

In de videoclip spelen haar eigen opa (84 jaar) en oma (83 jaar) de hoofdrol. Zij denken terug aan die mooie momenten van vroeger in de dansschool en wagen nog één keer een laatste dans. Zowel de tekst als clip is realiteit voor de zangeres. Dat haar opa en oma meespelen in de clip zal een mooi document worden. 

‘Lieveling, wat hou ik van jou’ is vanaf vrijdag 31 Oktober digitaal beschikbaar op o.a. iTunes , Legaldownload en Spotify. De bijbehorende videoclip, is hier te bekijken.