Paardenshow

Paarden­show van

Samantha Steenwijk 

Wat is er nu beter dan de kracht en schoonheid van paarden gecombineerd met de betoverende stem van Samantha Steenwijk? De paarden­show van Samantha heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een unieke en onvergetelijke ervaring voor het publiek.

De show is het resultaat van Samantha’s passie voor paarden en haar liefde voor muziek. Het beste van beide werelden wordt gecombineerd en het creëert een adembenemende performance die je nergens anders zult vinden. Samantha heeft altijd al gedroomd van het galopperen op haar eigen paard Voice, terwijl ze zingt en die droom is werkelijkheid geworden. De show omvat alles, van statig stappen en sierlijk draven tot krachtig galopperen, allemaal tegelijkertijd met live muziek.

samantha steenwijk op paard
samantha steenwijk paard in water alt

Betover­ende paarden­show

Samantha Steenwijk heeft haar liefde voor paarden en muziek samengebracht in een unieke paardenshow, die haar debuut maakte tijdens de  Friesian Proms. Deze opmerkelijke show combineert de kracht en elegantie van haar paard Voice met de betoverende klanken van Samantha’s stem. Tijdens haar optreden op The Dutch Masters in Brabant, reed Samantha harmonieus naast Roos Kolkman, terwijl ze live zong. Zelfs Olympisch kampioene Anky van Grunsven uitte haar bewondering. Het is een adembenemend spektakel waarbij de paarden in een betoverende choreografie stappen, draven, galopperen, en vrijheidsdressuur vertonen gehuld in goud en zwart voor een visuele traktatie.

Samantha Steenwijk heeft met haar paarden op grote evenementen en wereldkampioenschappen gestaan. Samantha begeleidde niet alleen haar eigen show, maar ook wereldkampioene dressuur Charlotte Fry, met aangepaste live zang. Ze biedt mogelijkheden voor live begeleiding tijdens andere paardenacts of kür op muziek van verschillende ruiters, inclusief het volkslied. De combinatie van paarden en muziek creëert een magische sfeer die het publiek in vervoering brengt.

Boek Samantha nu!

Vraag naar de mogelijkheden rondom paardenshows, live begeleiding en nog veel meer.

Boek Samantha Steenwijk en haar paarden

Samantha Steenwijk staat nooit stil en op dit moment wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen van een gloednieuwe paardenshow van Samantha en paard Voice. 

Samantha staat open voor alle mogelijke aanvragen met betrekking tot zowel zingen als paarden. Of je nu een speciaal evenement organiseert, een bijzondere gelegenheid viert, of simpelweg een unieke show wilt beleven, Samantha is bereid om jouw wensen te bespreken en haar optreden aan te passen aan jouw behoeften. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren.

samantha steenwijk eigen paard